Νιγρίτα Σερρών: Δεύτερη πτέρυγα τέθηκε σε λειτουργία στις φυλακές
Στη νέα πτέρυγα υπάρχει δυνατότητα στέγασης 60 κρατουμένων - Είχε προηγηθεί η θέση σε λειτουργία της πρώτης πτέρυγας
Δεύτερη πτέρυγα τέθηκε σε λειτουργία στο Κατάστημα Κράτησης στη Νιγρίτα Σερρών, με την πρώτη να έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί από τις 17 Οκτωβρίου 2019.
Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, με συντονισμένες ενέργειες, προέβη στην υλοποίηση και του δεύτερου προαναγγελθέντος στόχου της αναφορικά με το Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας, εφαρμόζοντας επιτυχώς το στρατηγικό πλάνο της για την αντιμετώπιση του υπερπληθυσμού των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές.
Με τη λειτουργία της νέας πτέρυγας θα υπάρχει η δυνατότητα στέγασης εξήντα κρατουμένων, γεγονός που θα συνδράμει αποφασιστικά στην αποσυμφόρηση άλλων Καταστημάτων Κράτησης.
Κάθε νέα σχολική χρονιά φέρνει μαζί της καινούριες ανάγκες, συνήθειες και, φυσικά, μια νέα σχολική τσάντα. Στο Πλαίσιο, η φετινή Back to School συλλογή αποτυπώνει αυτή την εξέλιξη, με προτάσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, στυλ, τεχνολογία και δημιουργικότητα.