Υπουργείο Υγείας: ΕΔΕ για τη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στο νοσοκομείο Κατερίνης

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ζήτησε περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού με την 29χρονη λεχώνα - Μετά το αλλεργικό σοκ, η 29χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του «Ιπποκρατείου»

Την περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού με την 29χρονη λεχώνα που υπέστη αλλεργικό σοκ στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΓΝΘ «Ιπποκράτειου» ζήτησε ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Ο Υφυπουργός κάλεσε τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη «να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το συμβάν».

Με τη σειρά του ο κ. Μπογιατζίδης επικοινώνησε άμεσα με τον Διοικητή του Γ.Ν. Κατερίνης, ο οποίος ανέθεσε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για το περιστατικό στον Διευθυντή Χειρουργικής του ΤΕΠ του νοσοκομείου, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bar

Στόχος να «μπει φρένο» σε κάθε πράξη παράνομης διάθεσης αλκοόλ σε ανήλικους, αλλά και να γίνουν δράσεις ευκαισθητοποίησης και εκπαίδευσης για τις βλαβερές συνέπειες, σε παιδιά, οδηγούς και εγκύους

corruption

Η χώρα μας ανέβηκε επτά θέσεις σε σχέση με το 2018 - Η βελτιωμένη κατάταξη αποδίδεται στις μεταρρυθμίσεις που αναλήφθηκαν το β’ εξάμηνο του έτους, εκτιμά ο Άγγελος Μπίνης, Διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας