Βίντεο: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Τρίκαλα
Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου έδωσε το σύνθημα για την… έναρξη της εορταστικής περιόδου, έναν μήνα ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα
Φως Χριστουγέννων από σήμερα στην πόλη των Τρικάλων. Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr δεκάδες άνθρωποι βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην κεντρική πλατεία στην εκδήλωση για τη φωταγώγηση του μεγαλύτερου φυσικού Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Ελλάδας.
Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου έδωσε το σύνθημα για την… έναρξη της εορταστικής περιόδου, ένα μήνα ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα.
Τα Τρίκαλα φιλοδοξούν και φέτος να αναδειχθούν σε πρωτεύουσα των Χριστουγέννων και να υποδεχθούν τους χιλιάδες επισκέπτες με αφορμή τον «Μύλο των Ξωτικών» (ανοίγει την Παρασκευή και εγκαινιάζεται επίσημα την ερχόμενη Κυριακή).
Παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας αίτησης, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επιλέξουν την κατάλληλη μορφή χρηματοδότησης, αλλά και να διαχειριστούν επιτυχώς την αίτησή τους