Κατολίσθηση στην Κινέτα: Ουρές χιλιομέτρων και ολονύχτια μάχη στην Αθηνών–Κορίνθου

Κατολίσθηση στην Κινέτα: Ουρές χιλιομέτρων και ολονύχτια μάχη στην Αθηνών–Κορίνθου

Η κυκλοφορία από το 60ό έως το 66ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από μία λωρίδα, με συνέπεια οι ουρές των οχημάτων να φτάνουν ακόμα και τα τέσσερα χιλιόμετρα - Επαγγελματίες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί εδώ και περισσότερες από οκτώ ώρες στο σημείο, μεταφέροντας ευπαθή προϊόντα - Ταλαιπωρία και αγωνιώδεις προσπάθειες να ανοίξει ο δρόμος

78254578_2883381038341604_3704226464632143872_n__1_
Χιλιάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στην εθνική οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς εδώ και ώρες επικρατεί το απόλυτο κυκλοφοριακό χάος. Προς το παρόν, στην κυκλοφορία έχει δοθεί μόνο μία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια των συνεργείων για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα.

tempo24 - ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΟΥΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ

Σύμφωνα με την Τροχαία, από το 60ο έως το 66ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού γίνεται αντιδρόμηση των οχημάτων. Η κατολίσθηση στην περιοχή της Κινέτας έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα.

Σε απόγνωση βρίσκονται και οι επαγγελματίες οδηγοί που παραμένουν «καθηλωμένοι» με τα φορτηγά τους στο συγκεκριμένο σημείο για πάνω από οκτώ ώρες, μεταφέροντας μάλιστα ευπαθή προϊόντα. Οπως έλεγαν, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tempo24, είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα για να μεταφέρουν προϊόντα στην Πελοπόννησο και τώρα βράδιασε και παραμένουν ακόμη εκεί.

Το μεσημέρι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα της εθνικής προς την Αθήνα, ενώ λίγο μετά τις 15:00 άνοιξε και η εθνική οδός στην Κινέτα. Ομως, η κίνηση των οχημάτων από το 60ό έως το 66ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από μία λωρίδα κυκλοφορίας, με συνέπεια οι ουρές των οχημάτων να φτάνουν ακόμα και τα τέσσερα χιλιόμετρα.

Την ίδια ώρα, οι υπεύθυνοι προβληματίζονται για το τι θα συμβεί με μια νέα καταιγίδα και τα φερτά υλικά που παραμένουν διάσπαρτα στην περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης