Ηράκλειο: Παιδιά έπαιζαν με... οβίδα από τη γερμανική κατοχή

ovida_medium

Ο παππούς των παιδιών αντιλήφθηκε με τι έπαιζαν τα εγγόνια του και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Βρήκε, ξέθαψε και μετέφερε σε αυλή σπιτιού έναν όλμο μια παρέα ανήλικων παιδιών από το Ηράκλειο, χωρίς καν να υποψιαστεί τον κίνδυνο του... εγχειρήματος.

Ο όλμος ήταν γερμανικής προέλευσης και βρισκόταν στο σημείο από την περίοδο της γερμανικής κατοχής, σε άριστη, μάλιστα, κατάσταση.

Το τι ακριβώς εστί το νέο παιχνίδι των παιδιών, εντόπισε ο παππούς τους, ο οποίος το μετέφερε το πρωί της Δευτέρας στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου και ο σκοπός στην πύλη «πάγωσε» μόλις άκουσε τι κουβαλάει μαζί του ο ηλικιωμένος.
Αμέσως έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και Πυροτεχνουργός της Αστυνομίας παρέλαβε και μετέφερε το πυρομαχικό σε ασφαλές μέρος.

Για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα, ενημερώθηκε σχετικά και Πυροτεχνουργός του Στρατού.

Πηγή: www.cretapost.gr

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Έλεος με τους ηλίθιους

Τα παιδιά δικαιολογούνται να μην ξέρουν, ο παππούς όμως που πήρε τον όλμο παραμάσχαλα και τον πήγε βόλτα στο κτίριο της αστυνομίας, να κόψει την ρακή και να συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας εξ' αμελείας. Έτσι κι αλλιώς δεν θα καταδικαστεί λόγω ηλιθιότητας. Τόσο δύσκολο ήταν να πάρει το 100, να τους πει τί έγινε και να μεριμνήσει η αστυνομία τα σχετικά με την εξουδετέρωση; Έλεος πια με τους ηλίθιους... Όταν βρίσκουμε τέτοιον οπλισμό, δεν τον κάνουμε βόλτα στην πόλη!!!

24

Πετάξτε την στο Βερολίνο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης