Κινέτα: Δεν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία ότι υπάρχει αγνοούμενος από την κακοκαιρία
Πληροφορίες από τοπικά μέσα της Πάτρας ανέφεραν ότι 44χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την ώρα που η κακοκαιρία έπληξε την Κινέτα και ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή - Επικοινώνησε με την οικογένειά του
Δεν επιβεβαιώνονται από τις αρχές οι πληροφορίες ότι ένας 44χρονος που κινούνταν με το αμάξι του στην περιοχή της Κινέταςτην ώρα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης» αγνοείται, όπως μετέδωσε νωρίτερα η εφημερίδα Γνώμη Πατρών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 44χρονος είναι από το χωριό Μάρμαρα Αιγείρας και, σύμφωνα με τους οικείους του, τις ώρες της κακοκαιρίας βρισκόταν στην Κινέτακαι δεν είχε δώσει σημεία ζωής.
Το protothema.gr επικοινώνησε τόσο με την Αστυνομία όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά που είπαν ότι τέτοια καταγγελία, για αγνοούμενο στην περιοχή της Κινέτας, δεν υπάρχει.
Τελικά, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που μετέδωσε η Γνώμη Πατρών, ο άνδρας επικοινώνησε με την οικογένειά του. Παραμένει άγνωστο αν πράγματι την ώρα της κακοκαιρίας βρισκόταν στην περιοχή της Κινέτας.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους