Κινέτα: Δεν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία ότι υπάρχει αγνοούμενος από την κακοκαιρία

Κινέτα: Δεν έχει καταγγελθεί στην Αστυνομία ότι υπάρχει αγνοούμενος από την κακοκαιρία

Πληροφορίες από τοπικά μέσα της Πάτρας ανέφεραν ότι 44χρονος δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την ώρα που η κακοκαιρία έπληξε την Κινέτα και ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην περιοχή - Επικοινώνησε με την οικογένειά του

4963661
Δεν επιβεβαιώνονται από τις αρχές οι πληροφορίες ότι ένας 44χρονος που κινούνταν με το αμάξι του στην περιοχή της Κινέτας την ώρα της κακοκαιρίας «Γηρυόνης» αγνοείται, όπως μετέδωσε νωρίτερα η εφημερίδα Γνώμη Πατρών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα  ο 44χρονος είναι από το χωριό Μάρμαρα Αιγείρας και, σύμφωνα με τους οικείους του, τις ώρες της κακοκαιρίας βρισκόταν στην Κινέτα και  δεν είχε δώσει σημεία ζωής. 

Το protothema.gr επικοινώνησε τόσο με την Αστυνομία όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά που είπαν ότι τέτοια καταγγελία, για αγνοούμενο στην περιοχή της Κινέτας, δεν υπάρχει. 

Τελικά, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες που μετέδωσε η Γνώμη Πατρών, ο άνδρας επικοινώνησε με την οικογένειά του. Παραμένει άγνωστο αν πράγματι την ώρα της κακοκαιρίας βρισκόταν στην περιοχή της Κινέτας.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης