ΙΑΣΩ: Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού για επαγγελματίες υγείας

ΙΑΣΩ: Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού για επαγγελματίες υγείας

Καθημερινά, θα υπάρχει θεωρητική εκπαίδευση 23 ωρών με ομιλίες και παρουσιάσεις και πρακτική εκπαίδευση 8 ωρών των συμμετεχόντων

iaso1
Με διακεκριμένους επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, ως ομιλητές και με τη διοργάνωση Σεμιναρίου Μητρικού Θηλασμού θα εορτάσει εφέτος την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού το ΙΑΣΩ.

Ειδικότερα, και όπως ανακοίνωσε το ιδιωτικό νοσοκομείο το 26° Σεμινάριο Μητρικού Θηλασμού της Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του ΙΑΣΩ θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Η έναρξη θα γίνει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. με τους χαιρετισμούς από τους εξής επιστήμονες: Δρ Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, κ. Εμμανουήλ Διακομανώλης, Καθηγητής Μ/Γ Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου ΙΑΣΩ, κ. Δημήτριος Κωνσταντίνου, Παιδίατρος – Νεογνολόγος, Διευθυντής Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών ΙΑΣΩ, κυρία Σοφία Μπίτη, Μαία, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ, καθώς και η κυρία Βικτωρία Βιβιλάκη, Μαία RM PgCert MMedSc PhD, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Μαιευτικής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου Επιστημόνων Μαιών Μαιευτών Αθηνών.

Tο επιστημονικό πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει καταρτισθεί βάσει των Οδηγιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής Μητρικού Θηλασμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Συλλόγου Μαιών Μαιευτών Αθήνας.

Καθημερινά, θα υπάρχει θεωρητική εκπαίδευση 23 ωρών με ομιλίες και παρουσιάσεις και πρακτική εκπαίδευση 8 ωρών των συμμετεχόντων στα ενδεδειγμένα Νοσηλευτικά Τμήματα της Κλινικής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Οι ενδιαφερόμενοι για δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Νοσηλευτικής Διεύθυνσης στα τηλέφωνα: 210 618 4155 και 210 618 4199.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης