Σε αναβολή για τις 2 Δεκεμβρίου της δίκης των πέντε κατηγορουμένων που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στην επέτειο του Πολυτεχνείου, στην ταράτσα της πολυκατοικίας της οδού Σπ. Τρικούπη στα Εξάρχεια, προχώρησε σήμερα το αρμόδιο δικαστήριο.
Ειδικότερα, το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε τη δίκη προκειμένου να κληθούν οι για να καταθέσουν οι μάρτυρες – αστυνομικοί που πραγματοποίησαν τις συλλήψεις. Επιπλέον, οι δικηγόροι υπεράσπισης ανέφεραν στο δικαστήριο πως δεν είχαν λάβει τη δικογραφία.
Στα δικαστήρια της Ευελπίδων είχαν συγκεντρωθεί περίπου τριάντα άτομα προκειμένου να εκφράσουν την υποστήριξή τους στους κατηγορουμένους.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.