

Απόλυση όλων των παπάδων, όλη η εκκλησιαστικη περιουσία στο κράτος, οι εκκλησίες ανοιχτές να μπορείς να ανάψεις ένα κεράκι και όσοι θέλουν να είναι κοντά στον Θεό να μονασουν.
Και τι είσαι εσύ που ζητάς η περιουσία της εκκλησίας να δωθεί στο κράτος. Να δώσεις πρώτος εσύ την περιουσία σου στο κράτος!!! Πας καλά??? Ξέρεις τίποτα που δεν ξέρουμε?? Για γράψε τι ξέρεις....!
1) Γνωρίζω πολύτεκνους (5 και 12 παιδιά) γονείς της Εκκλησίας που είναι φανατίκ. Αυτό πρέπει να καταδικαστεί από την ίδια την Εκκλησία. Δεν είναι αυτή η νοοτροπία του Χριστού. 2) Ο δεσπότης θα θέσει ποινή ή λόγω της φύσης του αδικήματος (δεν υποτάχθηκε η γυνή) δεν θα γίνει τίποτα;
Η ενδοοικογενειακή βία και η βία γενικώς είναι κάτι κακό ούτως η άλλως. Γιατί έτσι που το γενικεύετε και οι υπόλοιποι που ασκούν βία και που δεν είναι παπάδες, κάτι άλλο είναι: πχ είναι Πασοκοι, Νεοδημοκράτες, ή ΣΥΡΙΖΑ. Ή είναι Ολυμπιακοί, Αεκτζίδες κλπ. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταδικαστούν συλλήβδην όλοι; Όχι βέβαια.