Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης στην Κατερίνη: Επιχείρηση της πυροσβεστικής σε χαράδρα

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 17χρονης στην Κατερίνη: Επιχείρηση της πυροσβεστικής σε χαράδρα

Πληροφορίες ότι το αυτοκίνητο της μητέρας της 17χρονης εντοπίστηκε στην περιοχή Καρακόλι Αγίου Δημητρίου, στην παλαιά εθνική οδό Κατερίνης- Ελασσόνας. - Η 17χρονη με την μητέρα της έχουν εξαφανιστεί από τις 8 Νοεμβρίου

katerini200
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας Δεληγγιάνη καθώς πληροφορίες θέλουν την πυροσβεστική να πραγματοποιεί επιχείρηση σε χαράδρα στην παλαία εθνική οδό Κατερίνης-Ελασσαόνας.

Σύμφωνα με πληροφίες που μεταδίδει το infonews24.gr στην επιχείρηση στην χαράδρα στην περιοχή Καρακόλι Αγίου Δημητρίου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο σε μεγάλο βάθος.

Το γραφείο τύπου της πυροσβεστικής με το οποίο επικοινώνησε το protothema.gr επιβεβαίωσε ότι είναι σε εξέλιξη επιχείρηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Η τελευταία ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού ανέφερε ότι η 17χρονη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.

karta-amber


Κλείσιμο
Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης μητέρας της την Παρασκευή είχε κάνει λόγο για ένα περιστατικό που είχε συμβεί πριν οι δύο τους να εξαφανιστούν στις 8 Νοεμβρίου. Όπως είπε γείτονάς τους καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο τους και την Μαρία – Ιωάννα, ενώ ήταν εκνευρισμένη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης