Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Κράχτες της αριστεράς και άθεοι αυτοί που διαμαρτύρονται

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Κράχτες της αριστεράς και άθεοι αυτοί που διαμαρτύρονται

Διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα έξω από την Αρχιεπισκοπή της Κύπρου κρατώντας... βίτσες και διαβατήρια

vitsaa
Με σύνθημα «κοσμικό, ευρωπαϊκό σχολείο τώρα», συγκεντρώθηκαν και σήμερα το πρωί έξω από την Αρχιεπισκοπή της Κύπρου, εκπαιδευτικοί και άλλοι πολίτες, διαμαρτυρόμενοι για τις παρεμβάσεις του Αρχιεπισκόπου στα θέματα της Παιδείας, αλλά και σε άλλους τομείς όπως η οικονομία και οι πολιτογραφήσεις.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν βίτσες και διαβατήρια, με αφορμή την εμπλοκή του Μακαριοτάτου στην υπόθεση του Μαλαισιανού καταζητούμενου Jho Low, αλλά και τις δηλώσεις που είχε κάνει στο πλαίσιο συνέντευξής του ότι οι καθηγητές θέλουν βίτσα. Η αυθόρμητη εκδήλωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε έξω από την Αρχιεπισκοπή και θα καταλήξει στη Βουλή.

Η εκπαιδευτικός Μαρίνα Αρμεύτη, εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, ανέφερε ότι «στόχος της εκδήλωσης είναι να καταστεί σαφές ότι είναι αναχρονιστικό, την εποχή που ζούμε να σημειώνονται παρεμβάσεις από την Εκκλησία και δη από τον Αρχιεπίσκοπο, όχι μόνο στην παιδεία, αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα».

vitsa-2


Άθεοι αριστεροί

Κλείσιμο
Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος σε δηλώσεις του στο ΡΙΚ, είπε: «Ναι είπα θέλουν βίτσα γιατί δεν θέλουν να εργάζονται. Είναι οκνηροί. Αν είχαν σεβασμό στην Εκκλησία δεν θα το έκαναν. Είναι ντροπή τους. Είναι πολύ μικροί για να σηκώσουν το αδύνατο ανάστημα τους απέναντι στην Εκκλησία.

Είναι κράχτες της αριστεράς και να πάψουν να είναι κράχτες κάποιου κόμματος. Οι αριστεροί στη πλειοψηφία τους είναι καλοί άνθρωποι και εκκλησιάζονται. Είναι και 5-10 άθεοι που δημιουργούν τα προβλήματα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης