Κίνηση: Μποτιλιάρισμα τώρα στην Αθηνών – Λαμίας - Ατύχημα με βυτιοφόρο

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα τώρα στην Αθηνών – Λαμίας - Ατύχημα με βυτιοφόρο

Κίνηση τώρα: Τεράστιο μποτιλιάρισμα στην έξοδο της Αθηνών Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης - Αυξημένη κίνηση σε Κηφισίας, Βασιλίσσης Σοφίας και Περιφερειακή Υμηττού - Δείτε LIVE την κίνηση

vroxi-ethniki00
Τεράστιο μποτιλιάρισμα έχει προκληθεί αυτή την ώρα στην έξοδο της Αθηνών Λαμίας, στο ύψος της Λυκόβρυσης, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Βυτιοφόρο έχει ακινητοποιηθεί επί της Εθνικής Οδού, στο 17ο χλμ, με αποτέλεσμα να έχουν κλείσει η μεσαία και η δεξιά λωρίδα της ανόδου, στο ύψος της Λυκόβρυσης.


Δείτε την κίνηση τώρα μέσα από τον χάρτη της Google, ώρα 11:00

oures


Η κακοκαιρία ταλαιπωρεί για ακόμη μια ημέρα τους οδηγούς που έρχονται αντιμέτωποι από νωρίς σήμερα το πρωί με κυκλοφοριακά προβλήματα στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης. 

Δείτε LIVE την κίνηση ΕΔΩ

Κλείσιμο
Σύμφωνα με ενημέρωση από Τροχαία και Πυροσβεστική, συσσώρευση υδάτων έχει προκληθεί στη λεωφόρο Μαρκοπούλου από το ύψος της συμβολής της με τη λεωφόρο Κορωπίου, ενώ επιβράδυνση της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει προκληθει και στη δεξιά λωρίδα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Κίνηση για γερά νεύρα - Μποτιλιάρισμα στους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης 

Κίνηση για γερά νεύρα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής έχει προκληθεί για άλλη μια ημέρα, αυτή τη  φορά λόγω βροχής και της κακοκαιρίας.

Πολύ δύσκολη είναι από νωρίς το πρωί η κατάσταση για τους οδηγούς, καθώς από τις 8 το πρωί μποτιλιάρισμα σημειώθηκε στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα: στην κάθοδο από το ύψος της Κηφισιάς μέχρι την παραλιακή λεωφόρο και στην άνοδο από τον Ταύρο μέχρι την Μεταμόρφωση.

Προβλήματα σημειώνονται και στην Αττική οδό από Μαραθώνος έως Κηφισιάς και στη δυτική Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Ελευσίνα ενώ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις καταγράφονται από το ύψος του κόμβου Δημοκρατίας μέχρι τον κόμβο Κηφισίας.



Αυξημένη κίνηση τώρα και στην Κατεχάκη, στο ύψος του Περιφερειακού Υμηττού, στη λωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, από Πανόρμου έως Φιλοθέη και από Φιλοθέη έως Πανόρμου, την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, από Χίλτον. Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από παλιό Αεροδρόμιο έως Παλαιό Φάληρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης