Κακοκαιρία: Εικόνες από το -πρώτο- πέρασμα της Βικτώριας από την Αττική
Αμέτρητοι κεραυνοί, δυνατή νεροποντή και συναγερμοί να χτυπούν συνέθεσαν το σκηνικό της καταιγίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας στην πρωτεύουσα και στα περίχωρα
Σε... κύματα περνούσε η Βικτώριααπό την Αττική κατά τη διάρκεια της νύχτας, πλήττοντας περιοχές του κέντρου, των προαστίων, αλλά και τον Πειραιά.
Η κακοκαιρία άρχισε να επηρεάζει την πρωτεύουσα και τα περίχωρά της, με τουλάχιστον δύο ξεσπάσματα νεροποντής κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα οποία συνοδεύονταν από δυνατούς κεραυνούς και αστραπές.
Μέσα σε ελάχιστα λεπτά, οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ οι συναγερμοί, λόγω της έντασης των κεραυνών, χτυπούσαν ασταμάτητα.
Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ, το κυρίως κύμα της Βικτώριας αναμένεται στην Αττική από το μεσημέρι έως το απόγευμα της Τετάρτης.
Δείτε εικόνες από το νυχτερινό πέρασμα της κακοκαιρίας από την περιοχή του Παγκρατίου:
Εικόνες από την Πανόρμου:
Και άλλες εικόνες απο το πέρασμα της Βικτώριας:
Δεν μπορώ πραγματικά να απαριθμήσω, το πόσοι κεραυνοί και πόσες αστραπές, έχουν πέσει αυτή τη στιγμή στην Αθήνα.
Ελπίζω μονο, να μην έχουμε θύματα και να είναι προετοιμασμένος κατάλληλα ο κρατικός μηχανισμός. pic.twitter.com/YYhDz3VSq0
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε δήλωσή του στην κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος», διέψευσε ότι έχει λάβει χώρα οποιονδήποτε επεισόδιο εντός της κυπριακής ΑΟΖ
Συνελήφθη ένα άτομο και αναζητούνται άλλα τρία - Εξιχνιάστηκαν εννέα περιπτώσεις εξαπάτησης ή απόπειρας απάτης - Η συνολική λεία των απατεώνων φτάνει τις 20.000 ευρώ
Ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον για αυτοκίνητο αλλά και για τη σωστή ενημέρωση για αυτό, καταγράφεται και τον Δεκέμβριο, σύμφωνα και με τις Google μετρήσεις του www.newsauto.gr, που είναι το πιο δημοφιλές αυτοκινητικό ΜΜΕ της χώρας.
Οι δύο Ρομά δράστες, που παραδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Κορίνθου, όπου έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη