Καιρός: Η «Βικτώρια» ξεριζώνει δέντρα και παρασύρει αυτοκίνητα στους Οθωνούς
Δείτε βίντεο με τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία στο νησί, βόρεια της Κέρκυρας
Πολλά τα προβλήματα στο νησί των Οθωνών, βόρεια της Κέρκυρας, λόγω των δυνατών ανέμων που προκαλεί η κακοκαιρία «Βικτώρια».
Σύμφωνα με τον τοπικό σύμβουλο Γιάννη Κατέχη, η δύναμη του αέρα ήταν τόσο ισχυρή με αποτελέσματα να ξεριζωθούν δέντρα, να κοπούν καλώδια της ΔΕΗ, να λυγίσουν οι στύλοι του μνημείου στην κεντρική πλατεία, αλλά και να σημειωθούν ζημιές στο γήπεδο του νησιού.
Χαρακτηριστικό της κατάστασης αποτελεί βίντεο που ανέβηκε στο Facebook από κάτοικο και δείχνει να παρασύρεται από τον αέρα ένα αυτοκίνητο!
Al sicuro dentro al cafenio... se la ridono. Però è spaventoso!!!!
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.