Χαλκιδική: Καταστροφές σε λύκειο από καταληψίες

epal1

Απίστευτες ζημιές στο σχολικό κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Υπό κατάληψη τελούσε το ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών του δήμου Χαλκιδικής από τις 19 Οκτωβρίου μέχρι το βράδυ της Κυριακής 10 Νοεμβρίου, έπειτα από σχετική απόφαση που είχαν λάβει οι μαθητές.

Μόνο που το διδακτικό προσωπικό, που μπήκε το πρωί της Δευτέρας στο σχολείο έπειτα από τόσες μέρες, δεν το βρήκε όπως το είχε αφήσει.

video placeholder


Τα εργαστήρια πληροφορικής, του μηχανολογικού καθώς και του γεωπονικού έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ είχε βανδαλιστεί ολόκληρο το σχολικό συγκρότημα.

Το πρωί της Δευτέρας κλήθηκε η Αστυνομία, ενώ σήμερα Τρίτη κλήθηκαν οι γονείς για ενημέρωση, καθώς έχει ανασταλεί η λειτουργία του σχολείου, λόγω των σοβαρών ζημιών.
epal2
epal3
epal4
epal5
epal6

Πηγή: www.halkidikifocus.gr/focus

Δείτε Επίσης

passaris000

Δικαιώθηκε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές της Κραϊόβα, εκεί όπου τελείωσε η ματωμένη του διαδρομή - Σήμερα καταδικάστηκε σε τέσσερις φορές ισόβια από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο

hacker_copy

Ο στρατηγός εν αποστρατεία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ειδικός ερευνητής για θέματα που αφορούν ζητήματα εγκληματικότητας στο διαδίκτυο, Μανώλης Σφακιανάκης,  χαρακτήρισε την κυβερνοεπίθεση Τούρκων χάκερ: «Κίνηση εντυπωσιασμού».