Μαραθωνοδρόμος της Καθαριότητας σε Πανελλαδικό επίπεδο ο δήμος Περιστερίου για ακόμα μια χρονιά

Μαραθωνοδρόμος της Καθαριότητας σε Πανελλαδικό επίπεδο ο δήμος Περιστερίου για ακόμα μια χρονιά

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης και οι υπηρεσίες του δήμου Περιστερίου φρόντισαν για τον έγκαιρο καθαρισμό και εκτός της πόλης τους, αφού καθάρισαν την πόλη του Μαραθώνα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, την ημέρα του Μαραθωνίου!

per0
Συγκεκριμένα ο δήμος Περιστερίου διέθεσε τα υπερύγχρονα σάρωθρα που έχει, καθώς και το προσωπικό ώστε να μαζευτούν τα σκουπίδια και να καθαριστούν εντός ολίγων ωρών οι δρόμοι του αυθεντικού Μαραθωνίου. Με έκπληξη οι δρομείς και οι θεατές, έβλεπαν τα μηχανήματα της πόλης του Περιστερίου να επιχειρούν, μακριά από την μεγαλύτερη πόλη της Δυτικής Αττικής.

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, εξήρε το έργο των εργαζομένων του δήμου του λέγοντας μας πως "είμαι τυχερός που διοικώ ένα δήμο με τέτοιο εργατικό δυναμικό, το οποίο έχει υψηλό αίσθημα ευθύνης. Εμείς στο Περιστέρι πιστεύουμε πως το έργο για την κοινωνία δε σταματάει ποτέ, γι' αυτό και προσπαθούμε εκτός από τα προβλήματα της καθημερινότητας εντός της πόλης μας, να βοηθάμε όσους δήμους έχουν ανάγκη να χτίσουν αντίστοιχες υποδομές και να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους. Το Περιστέρι οφείλει να πρωτοπορεί και να δείχνει τα κοινωνικά του αντανακλαστικά παντού".

Η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου μας ανέφερε "Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Περιστερίου στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια για την άψογη διεξαγωγή του Μαραθωνίου δρόμου. Είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός και στα πλαίσια της συνδρομής για την καλύτερη διεξαγωγή του αγώνα κάθε χρόνο οι συνεργάτες μου της καθαριότητας δίνουν το παρόν με μηχανικά σαρωθρα και οχήματα.Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού είχε την λάμψη που της αξίζει!"

per1
per2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης