Καβάλα: Αναζητούν βασικό ύποπτο για την δολοφονία στην καντίνα

Καβάλα: Αναζητούν βασικό ύποπτο για την δολοφονία στην καντίνα

Τον συγκεκριμένο άνθρωπο φέρεται να υπέδειξαν δύο θαμώνες της καντίνας που αποχώρησαν λίγο πριν από το έγκλημα

peripoliko
Σε ένα χωριό σε ανατολική περιοχή της Καβάλας κοντά στον νομό Ξάνθης επικεντρώνονταν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας οι αναζητήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας για έναν άνδρα που φέρεται ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για την δολοφονία του 59χρονου ιδιοκτήτη καντίνας στην είσοδο της κοινότητας Κρηνίδων.

Τον συγκεκριμένο άνθρωπο φέρεται να υπέδειξαν δύο θαμώνες της καντίνας, οι οποίοι αποχώρησαν λίγο πριν από το έγκλημα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο ύποπτος είχε αρχίσει να διαπληκτίζεται σε έντονους τόνους με τον 59χρονο, για λόγο τον οποίο οι ίδιοι δεν αντιλήφθηκαν καθώς είχαν καταναλώσει αρκετό αλκοόλ.

Ο άτυχος επιχειρηματίας βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής νεκρός από την σύζυγό του, η οποία ανησύχησε επειδή δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους στις Κρηνίδες της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του δήμου Καβάλας. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στην είσοδο της καντίνας που διατηρούσε πολλά χρόνια στην είσοδο του χωριού και έφερε διαμπερές τραύμα από κυνηγετικό όπλο με πύλη εισόδου στην κοιλιακή χώρα και έξοδο στην ωμοπλάτη. Στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο του εγκλήματος, βρέθηκαν όμως κάλυκες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Δολοφονία ιδιοκτήτη καντίνας στις Κρηνίδες - ρεπορτάζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης