Αίγιο: Χρυσοπλήρωσε λίρες αλλά πήρε κέρματα του… ενός ευρώ!

Ο «πωλητής» επικοινώνησε τηλεφωνικά με το θύμα και του πρότεινε να αγοράσει 50 χρυσές λίρες στην… προνομιακή τιμή των 11.000 ευρώ!

Όσκαρ… αφέλειας διεκδικεί ένας 65χρονος από το Αίγιο, ο οποίος πίστεψε πως είχε βρει την ευκαιρία να επενδύσει τις οικονομίες του αγοράζοντας χρυσές λίρες και δεν φαντάστηκε ότι ο άγνωστος από τον οποίο θα τις αγόραζε ήταν ένας κοινός «αετονύχης»!

Το θύμα δεν αναρωτήθηκε καν πώς βρήκε το τηλέφωνό του ο άγνωστος, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του και του πρότεινε να αγοράσει 50 χρυσές λίρες στην… προνομιακή τιμή των 11.000 ευρώ! Δεν προβληματίστηκε ούτε από το γεγονός ότι ο «πωλητής» του έκλεισε ραντεβού σε ένα ερημικό σημείο στην εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο 65χρονος πήγε στην συνάντηση, παράδωσε τα 11.000 ευρώ στον άγνωστο και εκείνος του έδωσε μια… κάλτσα μέσα στην οποία κουδούνιζαν νομίσματα. Αμέσως μετά, έγινε καπνός, ενώ ο «αγοραστής» έπαθε σοκ όταν διαπίστωσε ότι αντί για λίρες είχε αγοράσει… κέρματα του ενός ευρώ! Το θύμα πήγε με κατεβασμένο κεφάλι στην Ασφάλεια Αιγίου όπου κατήγγειλε την απάτη και έδωσε την περιγραφή του δράστη, αλλά θεωρείται απίθανο να εντοπιστεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr