Βίντεο: Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος άναψε στη Χαλκιδική

Βίντεο: Το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο για φέτος άναψε στη Χαλκιδική

Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών παρακολούθησαν το άναμμα των φώτων στο ύψους 12 μέτρων έλατο στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής

dentro_xalkidiki
Σήμερα «άναψε» το πρώτο χριστουγεννιάτικο δέντρο πανελληνίως στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής ενόψει της αυριανής γιορτής των Πολιούχων του χωριού Αγίων Αρχαγγέλων.

Πλήθος κατοίκων και επισκεπτών, κάθε ηλικίας, παρακολούθησαν το άναμμα των φώτων στο ύψους 12 μέτρων έλατο, που κοσμεί την πλατεία του χωριού. Στη συνέχεια, είχαν την ευκαιρία να γευθούν τοπικά γλυκίσματα και κρασί.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της κοινότητας Ταξιάρχη Γιάννης Ξάκης, 10 τυχεροί κέρδισαν μετά από κλήρωση από ένα φυσικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από την περιοχή, προσφορά των παραγωγών. Πρόσθεσε, δε, ότι θα καταβληθεί προσπάθεια να σταλούν 10 δέντρα σε τηλεοπτικούς σταθμούς για να στολίσουν έλατο από τον Ταξιάρχη.

Ο Ταξιάρχης Χαλκιδικής είναι ένα ορεινό χωριό που δραστηριοποιείται με την καλλιέργεια και την πώληση ελάτων ενώ διαθέτει στην ελληνική αγορά το 70% των χριστουγεννιάτικων δένδρων.

Ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Πάνας απαθανάτισε τη φωταγώγηση και έστειλε το δικό του μήνυμα για την αυριανή γιορτή.

Δείτε το βίντεο

Μόλις ανάψαμε το πρώτο Χριστουγεννιάτικο δένδρο εδώ στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής. Τα Χριστούγεννα έρχονται και εύχομαι όλοι...

Δημοσιεύτηκε από Απόστολος Πάνας - Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ στις Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης