Δίκη Σώρρα: Διεκόπη για τις 18 Νοεμβρίου

6-33

Δεν παρέστη στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος αρχηγός της «Ελλήνων Συνελεύσις»

Σε διακοπή οδηγήθηκε η δίκη του Αρτέμη Σώρρα και 22 ακόμη κατηγορουμένων η οποία επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Η δίκη διεκόπη προκειμένου νεοδιορισθέντες δικηγόροι τεσσάρων εκ των κατηγορουμένων να λάβουν γνώση της δικογραφίας.

Στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος με έγγραφό του ενημέρωσερ την έδρα ότι δεν επιθυμεί τη μεγατγωγή του από τη φυλακή και ότι θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Α. Σώρρας και οι συγκατηγρούμενοι του είναι πολλές. Συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη και απόπειρα απάτης σε βάρος του Δημοσίου και διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος, αναφέρονται, κατά περίπτωση, στο κατηγορητήριο, που έχει συνταχθεί σε βάρος του αρχηγού της «Ελλήνων Συνελεύσις» αλλά και των άλλων κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, ο Αρ. Σώρρας είχε πείσει χιλιάδες πολίτρες ότι είναι διαχειριστής 600 δισεκατομμυρίων δολλαρίων, έχει ήδη καταδικαστεί το 2017 σε ποινή κάθειρξης 8 χρόνων για υπεξαίρεση, μετά από καταγγελία πρώην συνεργάτη του ότι του είχε κλέψει 100.000 ευρώ την περίοδο που είχαν μαζί επιχείρηση με παιδότοπους.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ο αρχηγός της Ελλήνων Συνέλευσις παρουσιάστηκε ως νόμιμος κάτοχος 6 χρεωστικών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου 600 δισεκατομμυρίων δολλαριων, τα οποία δώριζε στο ελληνικό δημόσιο για την αποπληρωμή του χρέους.

Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2014 το υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής ενημέρωσε την Τράπεζα της Ελλάδας ότι τα έγγραφα αυτά είναι προϊόν απάτης, καθώς δεν αποτελούν έγκυρα χρηματοοικονομικά μέσα παροτρύνοντας να απευθυνθούν στις διωκτικές αρχές.

Να σημειωθεί τέλος ότι ο Αρ. Σώρρας, ο οποίος συνελλήφθη στις 16 Ιουνίου 2018, έχει ήδη καταδικαστεί το 2017 σε κάθειρξης 8 χρόνων για υπεξαίρεση, μετά από καταγγελία πρώην συνεργάτη του.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

που ειναι οι σωρρικοι

να πουνε οτι ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ αναβαλλονται οι δικες.....ΠΑΛΙ ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΗ Η ΔΙΚΗ ΣΩΡΡΙΚΟΙ !! βρειτε και φορτηγα να μεταφερετε τα 600δις του αρχηγου σας ! χα0χαχα0χα0χ0αχαχ0α0χα0χα0χ0αχ0αχ0α0χα0χ0α

Αναβλήθηκε

γιατί ο δικηγόρος του εφκα δεν είχε στοιχεία οτι ο Σώρρας λέει ψέματα!

Ε ρε τι τραβάμε

Ενός Σώρρα μύρια έπονται

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

themos_ar1

Το μνημόσυνο του Θέμου Αναστασιάδη έγινε σήμερα στη Μάνη, το μέρος που αγαπούσε και ο ίδιος διάλεξε για την ταφή του

peripoliko_ar

Πρόκειται για 15 αλλοδαπούς που συνελήφθησαν και άλλους έξι που αναζητούνται οι οποίοι κάθε φορά που συλλαμβάνονταν έδιναν ψεύτικα ονόματα και διευθύνσεις για να μην εντοπίζονται - Έκαναν ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας, κυρίως στα Εξάρχεια, το Σύνταγμα, τον Άγιο Παντελεήμονα

89