Επίθεση με οξύ δέχθηκε από τον 57χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, 40χρονη Ρουμάνα, στη Λεμεσό, η οποία μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα βρισκόταν σε σπίτι φίλων της όταν μετέβη εκεί ο εν διαστάσει σύζυγος της. Μετά από καβγά που είχαν, αυτός της επιτέθηκε ρίχνοντας οξύ στο σώμα της, προκαλώντας εγκαύματα έκτασης 70-80% στο σώμα και το πρόσωπό της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 57χρονου Ελληνοκύπριου εν διαστάσει συζύγου της γυναίκας, ο οποίος ανακρινόμενος παραδέχθηκε την πράξη του. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.