Έγκλημα στα Μέγαρα - Σύζυγος κατηγορούμενου: Γινόταν βίαιος, απειλούσε ότι θα με χτυπήσει, έπαιρνε και χάπια

Έγκλημα στα Μέγαρα - Σύζυγος κατηγορούμενου: Γινόταν βίαιος, απειλούσε ότι θα με χτυπήσει, έπαιρνε και χάπια

Ο δράστης θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης - Η σύζυγος του κατηγορούμενου πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν - Οι απειλές, ωστόσο, συνεχίστηκαν, σύμφωνα με φίλο της οικογένειας

megara0000
Τον υψηλό βαθμό της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει ο δράστης της τραγωδίας στα Μέγαρα  καταδεικνύουν τα λόγια της συζύγου του.

«Λίγο μετά τον γάμο μας είδα τον άντρα μου να αλλάζει και διαπίστωσα ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα, τα οποία συνήθως δίνονται σε άτομα που πάσχουν από ψυχολογικά προβλήματα», τονίζει, ενώ πριν από λίγες ημέρες και φίλος της οικογένειας του κατηγορούμενου δήλωσε ότι ο άντρας φαινόταν να πάσχει από μανιοκατάθλιψη.

«Μου έδειξε ένα χαρτί που ανέγραφε ότι πάσχει από κάποια κατάθλιψη. Πήγε σε ψυχίατρο, του έδωσε κάποια φάρμακα και φαινόταν καλά. Άλλαξε όμως και πάλι και φαινόταν σαν να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα, ενώ συχνά γινόταν βίαιος και απειλούσε μάλιστα και εμένα ότι θα με χτυπούσε», συμπληρώνει η σύζυγος του άντρα που μπήκε στο σπίτι του κουνιάδου του και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η σύζυγος του κατηγορούμενου, διαπιστώνοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο τελευταίος, πήρε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι για να μην κινδυνεύσουν, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του STAR.

Οι απειλές, ωστόσο, συνεχίστηκαν σύμφωνα με φίλο της οικογένειας.

Ταραγμένες εδώ και καιρό οι σχέσεις με την οικογένεια του θύματος 

Την ίδια ώρα, το πόρισμα του ιατροδικαστή αποδεικνύει ότι ο θάνατος του 48χρονου κουνιάδου οφείλεται σε κακώσεις στον θώρακα, στην κοιλιά και στα άκρα, εξαιτίας των σφαιρών που δέχτηκε.

Κλείσιμο
Η σύζυγος του 48χρονου στάθηκε πιο τυχερή και τελικά πήρε εξιτήριο από το Θριάσιο, όπου νοσηλευόταν.

Τις ταραγμένες σχέσεις που είχε ο κατηγορούμενος με την οικογένεια του κουνιάδου του, επιβεβαιώνουν και τα λόγια θείου του θύματος, ο οποίος διατείνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε απειλήσει την οικογένεια.

Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο κακουργήματα και τρία πλημμελήματα, ενώ θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Μέγαρα - Σύζυγος κατηγορούμενου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης