Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή: Νιώθω οργή, τον έχασα τόσο άδικα

Συγκλονίζει η μητέρα του άτυχου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή: Νιώθω οργή, τον έχασα τόσο άδικα

Ο πατριός του Αδαμάντιου αποκάλυψε σχετικά με το τροχαίο ότι ο πολίστας με τον συμπαίκτη του είχαν τρακάρει με άλλο όχημα, πριν από την τραγωδία, και ότι είχε ξεβιδωθεί η πινακίδα του οχήματος όπου επέβαιναν οι δύο νεαροί

POLISTAS2
Ανείπωτη θλίψη μαρτυρούν τα λόγια της τραγικής μητέρας του 21χρονου πολίστα Αδαμάντιου Μαντή, που τόσο ξαφνικά και άδικα έχασε τη ζωή του, όταν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε.

«Ήμουν τυχερή γιατί είχα ένα πολύ καλό παιδί. Η ομορφιά του προσώπου του φαινόταν και στην ψυχή του» λέει με σπαραγμό και φανερή πικρία στη φωνή της η μητέρα, στο δελτίο ειδήσεων του Alpha. 

«Υπήρχε αυτοκίνητο με αλάρμ, το πιο πιθανό είναι ότι θα βγει κάποιος. Το παιδί μου δεν έφταιγε πουθενά. Δεν ξέρω πώς θα διχειριστώ την αυριανή ημέρα, πώς θα αποχαιρετήσω το παιδί μου. Νιώθω οργή , τον έχασα άδικα», προσθέτει με το αίσθημα της αδικίας για την άτυχη στιγμή να τη σημαδεύει. 

Ο πατριός του Αδαμάντιου αποκάλυψε, με τη σειρά του, σχετικά με το τροχαίο ότι ο πολίστας με τον συμπαίκτη του είχαν τρακάρει με άλλο όχημα, πριν από την τραγωδία, και ότι είχε ξεβιδωθεί η πινακίδα του οχήματος όπου επέβαιναν οι δύο νεαροί. 

Ο νεαρός πολίστας επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν και οι τρεις εμπλεκόμενοι στο τροχαίο. Ο Αδαμάντιος Μαντής, σοβαρότατα τραυματισμένος, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου μπήκε στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν, και στις 7.30 το πρωί ο 21χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.



Κλείσιμο
Πολίστας ρεπορτάζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης