Στον απόηχο του αιματηρού περιστατικού μεταξύ δυο μαθητών στην Αμαλιάδα, άλλο ένα σοβαρό περιστατικό που έστειλε στο νοσοκομείο έναν ανήλικο μαθητή αποκαλύφθηκε ότι έγινε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου στην Κεφαλονιά!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το μεσημέρι της Τρίτης ένας ανήλικος μαθητής του ΕΠΑΛ Αργοστολίου βρέθηκε μετά τη λήξη των μαθημάτων στο Γυμνάσιο της περιοχής Κεραμειές, όπου φοιτούσε ως την περυσινή περίοδο. Εκεί, φέρεται να επιτέθηκε σε έναν 15χρονο μαθητή της τρίτης τάξης και τον γρονθοκόπησε για άγνωστο λόγο.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας με τραύματα στο πρόσωπο και ο πατέρας του υπέβαλε μήνυση κατά του ανήλικου δράστη, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς. Για το νέο βίαιο περιστατικό μελετούν μέτρα οι σύλλογοι διδασκόντων και των δύο σχολείων, ενώ ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας και Ιθάκης διέταξε τους διευθυντές τους να ερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.