Χίος: Πέθανε ο 24χρονος που χτυπήθηκε από ΙΧ οδηγώντας ηλεκτρικό πατίνι
Το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου στην επαρχιακή οδό Χίου-Καρφά όταν οδηγός Ι.Χ χτύπησε και εν συνεχεία εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον άτυχο 24χρονο
Έχασε την μάχη για τη ζωή, ύστερα από πολυήμερη νοσηλεία, ο 24χρονος φοιτητής που τον Σεπτέμβρη χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε ηλεκτροκίνητο πατίνι σε επαρχιακή οδό της Χίου.
Το δυστύχημα σημειώθηκε αργά το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου στην επαρχιακή οδό Χίου-Καρφά όταν οδηγός Ι.Χ χτύπησε και εν συνεχεία εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον άτυχο 24χρονο.
Ο ασυνείδητος οδηγός συνελήφθη δύο ώρες μετά ενώ άρχισε ένας μαραθώνιος για τη σωτηρία της ζωής του φοιτητή, με δύο ευαίσθητες νευροχειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι. Σημειώνεται ότι ήταν από την αρχή τόσο βαρύτατος ο τραυματισμός που οι γιατροί από ένα σημείο και μετά θεωρούσαν μη αναστρέψιμη την κατάστασή του.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.