Η Ελένη Λουκά «ξαναχτύπησε» στη μαθητική παρέλασηπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της 28ης Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, φωνάζοντας συνθήματα για την Ελλάδα, τη Γερμανία και τις παρελάσεις.
«Οι παρελάσεις είναι υποκρισία», καθώς «μας κυβερνούν οι Γερμανοί» φώναζε η Ελένη Λουκά, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει στο βήμα των ομιλητών την ώρα που μιλούσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι προσπάθησαν να την απομακρύνουν, ωστόσο εκείνη αποφάσισε να καθίσει στο έδαφος φωνάζοντας ότι δεν θα φύγει. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την απομακρύνουν.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.