Ντουμπάι: Η Ελληνίδα δασκάλα του pole dancing κάνει μαθήματα και... σε άνδρες

Ντουμπάι: Η Ελληνίδα δασκάλα του pole dancing κάνει μαθήματα και... σε άνδρες

Είναι η πρώτη Ελληνίδα και μια από τις ελάχιστες Ευρωπαίες που διδάσκουν τα μυστικά του αισθησιακού χορού στα ενδότερα των παλατιών, σε υπόγεια και πριβέ χώρους, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τον κίνδυνο μιας καταγγελίας

pole-1
Η απόσταση που χωρίζει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα από την υπέρ-συντηρητική, Σαουδική Αραβία είναι τεράστια παρά το ότι οι δύο αυτές χώρες μοιράζονται σύνορα, γλώσσα αλλά και αποθέματα πετρελαίου.

Συνυφασμένο με τα φαραωνικά αρχιτεκτονικά έργα, τα τεχνητά νησιά, τα περιστρεφόμενα σιντριβάνια και τους κρεμαστούς κήπους, το Ντουμπάι παραπέμπει σε ένα λαμπερό Λας Βέγκας της ερήμου, χωρίς τα καζίνο, αλλά με πολλαπλάσιο πλούτο και ασύλληπτη χλιδή.

Άραγε ισχύει ότι και στο Λας Βέγκας; Πως ότι συμβαίνει στο Ντουμπάι, μένει στο Ντουμπάι; Ναι αλλά με προϋποθέσεις, δηλαδή, μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα, αρκεί να μην τα κάνεις σε δημόσια θέα, λένε οι ξενιτεμένοι.


Γιατί εδώ, ακόμα και μια αθώα αγκαλιά στο δρόμο μπορεί να σου δημιουργήσει μπλεξίματα. Πόσο δε αν κρεμαστείς από ένα στύλο και αρχίσεις τους αισθησιακούς χορούς, όπως η συμπατριώτισσα μας, Άντζελα Παντελής, η πρώτη Ελληνίδα δασκάλα του pole dancing στο διασημότερο αραβικό εμιράτο.

Σε μια πόλη όπου το να φιλήσεις κάποιον δημόσια θεωρείται «ηθικό παράπτωμα» και τιμωρείται με ποινή φυλάκισης, ο αισθησιακός χορός πάνω σε στύλο με αδαμιαία περιβολή μπορεί να αποτελέσει θανάσιμο αμάρτημα αν κάποιος καταγγείλει στις Αρχές ότι παρακολουθώντας το θέαμα ένιωσε προσβεβλημένος.




Ντουμπάι: Η Ελληνίδα δασκάλα του pole dancing



pole-2
Κλείσιμο


Γι αυτό και τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε κλειστούς ιδιωτικούς χώρους, μέσα σε σπίτια ή υπόγεια χωρίς να υπάρχει οπτική επαφή με τον έξω κόσμο. Οι Αραβίδες κατεβαίνουν τα σκαλιά φορώντας τις μαντίλες τους, τις οποίες αποχωρίζονται μόνο όταν δέσουν τα πόδια τους πάνω στο στύλο για να διδαχθούν από την Ελληνίδα δασκάλα ένα είδος χορού που σε κάθε κίνηση κυριαρχεί έντονα το στοιχείο του αισθησιασμού.

pole-3


Δεκάδες μέτρα από την επιφάνεια της γης καταρρίπτονται όλες οι ηθικές και θρησκευτικές αναστολές. Γυναίκες και άνδρες, ντόπιοι και ξένοι, απαλλαγμένοι από κανόνες και απαγορεύσεις που τιμωρούνται αυστηρά αισθάνονται ελεύθεροι. Το συναίσθημα της απόλυτης ελευθερίας και έκφρασης αποτυπώνεται με τις κινήσεις τους στον στύλο στήριξης.

Το μάθημα ξεκινά και μέχρι την ολοκλήρωσή του τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή τους. Ούτε καν η φωνή του ιμάμη που καλεί τους πιστούς να διακόψουν ό,τι κάνουν εκείνη τη στιγμή και να προσευχηθούν.

Όμως η Ελληνίδα δασκάλα που μαθαίνει σε μουσουλμάνους και μη πως να χορεύουν αισθησιακά πάνω και γύρω από τον στύλο, που κάποτε ήταν αποκλειστική επαγγελματική ασχολία για τις στριπτιζέζ, δεν περιορίζεται μόνο στα υπόγεια και στους κλειστούς χώρους της πόλης αλλά έχει πρόσβαση ακόμη και στα παλάτια.

pole-4


Πριγκίπισσες και γυναίκες σεΐχηδων που θέλουν να χτίσουν κορμί, συνάμα να τονίσουν την θηλυκότητα τους για χάρη των συζύγων τους, ζητάνε από την Ελληνίδα δασκάλα να τις μυήσει στα μυστικά του αισθησιακού χορού.

Αν καταφέρεις και κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους τότε οι συστατικές επιστολές που θα πάρεις αξίζουν πολλά περισσότερα από μερικά πριβέ μαθήματα καθώς οι μεγάλες ξύλινες πόρτες με την βαριά από τα πανάκριβα κοσμήματα διακόσμηση δύναται να ανοίξουν η μια πίσω από την άλλη και εξυπακούεται ότι δεν μπορείς να εκθέσεις στον έξω κόσμο πρόσωπα και καταστάσεις.

pole-6


pole-5

Δείτε βίντεο: Ντουμπάι: Η Ελληνίδα δασκάλα του pole dancing κάνει μαθήματα και... σε άνδρες
Ντουμπάι: Η Ελληνίδα δασκάλα του pole dancing κάνει μαθήματα και... σε άνδρες


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης