ΑΣΕΠ: 145 θέσεις εργασίας σε νοσοκομεία - Λήγουν οι προθεσμίες

tzaneio

ΑΣΕΠ - Προκηρύξεις 2019: Αναζητάς εργασία στο Δημόσιο; Ρίξε μια ματιά  στις προκηρύξεις που «τρέχουν» - Τα απαιτούμενα προσόντα και τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Όλες τις τελευταίες προκηρύξεις του δημοσίου για προσλήψεις σε νοσοκομεία μέσω ΑΣΕΠ  μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω, προσλήψεις που αφορούν σε  Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου. Οι ειδικότητες ποικίλλουν.  Αν αναζητάς εργασία στο δημόσιο και ειδικά σε νοσοκομεία, τότε πρέπει να ρίξεις μία ματιά σε αυτές τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Σε κάθε ενότητα θα βρείτε ενεργά links με τα απαιτούμενα προσόντα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις προθεσμίες των αιτήσεων. 

--112 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «Τζάνειο» 

Το Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά "ΤΖΑΝΕΙΟ" ανακοινώνει την πρόσληψη 112 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 18/10/2019-29/10/2019

Δες την προκήρυξη ΕΔΩ

--14 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ανακοινώνει την πρόσληψη 14 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2019

Δες την προκήρυξη ΕΔΩ

--9 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας

Το Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας ανακοινώνει την πρόσληψη 9 ατόμων ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2019

Δες την προκήρυξη ΕΔΩ

--10 άτομα με σύμβαση ορισμένου χρόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς για τις ανάγκες εστίασης, ανακοινώνει την πρόσληψη 10 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 12 μηνών.

Καταληκτική ημερομηνία: Παρασκευή, Οκτώβριος 18, 2019

Δες ΕΔΩ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kefalonia-0

Αποκομμένοι οι κάτοικοι του Αλικιανού στην Κρήτη μετά την κατάρρευση γέφυρας - Κατολισθήσεις σε Χανιά, Ρέθυμνο, Μεσαρά και Κεφαλονιά - Δεκάδες κλήσεις για άντλήσεις υδάτων - Καταστροφές και στην Κέρκυρα

antwniou_iep

Τα προγράμματα σπουδών, η επανασύσταση του δικτύου προτύπων και πειραματικών σχολείων και το νέο σύστημα εισαγωγής στα Πανεπιστήμια στο τραπέζι του διαλόγου – Τι ανέφερε ο νέος πρόεδρος μιλώντας στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων

kratiko_nikaias

Η ΕΙΝΑΠ καταγγέλλει ότι οι διακομιδές ασθενών προς άλλα νοσοκομεία γίνονται χωρίς τη συνοδεία αναισθησιολόγου – Απόφαση του διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας ορίζει ότι για 10 μέρες τον μήνα δεν θα υπάρχει εξειδικευμένος γιατρός