Σάμος: Δώδεκα συλλήψεις αλλοδαπών μετά τα επεισόδια

Σάμος: Δώδεκα συλλήψεις αλλοδαπών μετά τα επεισόδια

Έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένας αλλοδαπός ηλικίας 15 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου

samos-2
Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Σάμο. Στη σύλληψη 12 αλλοδαπών ηλικίας από 15 έως 34 ετών προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα πρόσφατα επεισόδια.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν επτά άτομα, που κατηγορούνται κατά περίπτωση, για συμπλοκή και συμμετοχή στα επεισόδια εντός του κέντρου υποδοχής και ταυτοποίησης Σάμου, ενώ δύο από αυτούς κατηγορούνται επιπλέον για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων.

Συνελήφθησαν ακόμη τέσσερα άτομα, που κατηγορούνται για συμμετοχή σε επεισόδια εντός του κέντρου της Σάμου και ένα άτομο, που κατηγορείται για εμπρησμό.

Έχει ταυτοποιηθεί ακόμη ένας αλλοδαπός ηλικίας 15 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου και ένας ακόμη αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, για εμπρησμό.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Σάμος: Αστυνομικές ενισχύσεις μετά τα επεισόδια με μετανάστες - Αποσυμφόρηση ζητά ο δήμαρχος

Αστυνομικές ενισχύσεις κατέφθασαν σήμερα στη Σάμο, μία ημέρα μετά τα επεισόδια μεταξύ ομάδων Σύρων και Αφγανών, αλλά και την πυρκαγιά που προκάλεσε καταστροφές στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Κλείσιμο
Όλα άρχισαν, όταν δύο ομάδες προσφύγων, Αφγανών και Σύρων, συναντήθηκαν σε δρόμο του νησιού. Εντελώς ξαφνικά, άρχισαν να διαπληκτίζονται με μπουνιές, κλωτσιές, αλλά και με αιχμηρά αντικείμενα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης