Λάρισα: Ξύπνησαν και είδαν μπροστά τους τον διαρρήκτη

Είχε διαρρήξει και άλλα σπίτια στην περιοχή 

«Κύκνειο άσμα» ήταν για ένα νεαρό διαρρήκτη η εισβολή του σε ένα σπίτι στον Αμπελώνα της Λάρισας, την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν. Ο θόρυβος που έκανε, ξύπνησε το ζευγάρι και ο εισβολέας έσπευσε να εξαφανιστεί. Ωστόσο, τα παρ' ολίγον θύματα συγκράτησαν τα χαρακτηριστικά του.

Ο 25χρονος Έλληνας ταυτοποιήθηκε κατά την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Τυρνάβου και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι, μετά την άτακτη διαφυγή του, είχε διαρρήξει και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή! Ωστόσο, όταν εντοπίστηκε είχε περάσει το αυτόφωρο και, παρ' όλο που ομολόγησε τις κλοπές, αφέθηκε ελεύθερος και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Εξιχνιάστηκε ληστεία από τον περασμένο Ιούλιο

Ένας 65χρονος Έλληνας κρυβόταν πίσω από την «χρυσή» διάρρηξη που είχε γίνει σε ένα Ι.Χ. φορτηγό σε περιοχή της Πιερίας τον περασμένο Ιούλιο, από το οποίο είχε κάνει φτερά μία τσάντα με «ζεστά» μετρητά ύψους 1.800 ευρώ! Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr