Σε πνιγμό οφείλεται, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της 76χρονης Σοφίας Μαυρίκου και του 53χρονου γιου της και αδελφού του Παναγιώτη Μαυρίκου, που έπεσαν χθες, Τετάρτη, με το αυτοκίνητό τους, στη θάλασσα στο νέο μώλο Δραπετσώνας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open, το βράδυ της Πέμπτης, υπάρχει μαρτυρία οικογενειακής φίλης της 76χρονης, η οποία καταδεικνύει ότι η Σοφία Μαυρίκου είχε πάρει τη μοιραία απόφαση και τίποτα δεν μπορούσε να την σταματήσει. Συγκεκριμένα, η οικογενειακή φίλη ανέφερε ότι, μια βδομάδα πριν, της είχε πει: «Σκέφτομαι να βάλω τον Θοδωρή στο αυτοκίνητο και να πέσω στη θάλασσα».
«Είχε πολλά προβλήματα και φοβόταν, αν πεθάνει, τι θα απογίνει ο γιος της» προσέθεσε η οικογενειακή φίλη.
«Το αυτοκίνητο βούλιαζε με μισάνοιχτο παράθυρο. Λίγο πριν βουλιάξει, το παράθυρο έκλεισε τελείως. Της φώναζα "κυρία, κυρία", αλλά φαινόταν ότι δεν είχε επικοινωνία με το περιβάλλον», ανέφερε, την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα στο όχημα βρέθηκαν συσκευασίες χαπιών, ενώ αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις, που θα δείξουν αν η 76χρονη είχε κάνει χρήση ηρεμιστικών.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.