Φθιώτιδα: Ένα χρόνο μετά εξιχνίασαν ληστεία με άγριο ξύλο

Φθιώτιδα: Ένα χρόνο μετά εξιχνίασαν ληστεία με άγριο ξύλο

Οι ληστές δεν είχαν διστάσει να τραυματίσουν το 91χρονο θύμα τους

peripoliko_14
Ένας παλιός γνώριμος των αστυνομικών της Ασφαλείας Λαμίας, που τους είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για ληστείες, ήταν ένας από τους δυο δράστες του ξυλοδαρμού ενός ανυπεράσπιστου ηλικιωμένου τον οποίο μαζί με την σύζυγό του είχαν ληστέψει πριν από ένα χρόνο, μέσα στο σπίτι τους στην Φθιώτιδα.

Ο 46χρονος σεσημασμένος Έλληνας ταυτοποιήθηκε στο πλαίσιο της έρευνας για τη ληστεία που είχε γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου του 2018. Τότε, μαζί με έναν συνεργό του που τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, είχαν εισβάλει με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους στο σπίτι του 91χρονου και της 85χρονης στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και τους είχαν ακινητοποιήσει.

Οι ληστές δεν δίστασαν να τραυματίσουν τον άτυχο 91χρονο χτυπώντας τον με ένα ξύλο, για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε τις οικονομίες του. Τελικά, δεν βρήκαν παρά μόνο 300 ευρώ τα οποία άρπαξαν μαζί με το κυνηγετικό όπλο του ηλικιωμένου, έκοψαν την τηλεφωνική σύνδεση του σπιτιού και εξαφανίστηκαν. Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πρόκληση σωματικών βλαβών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση του συνεργού του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης