Πρέβεζα: Λήστεψε και ηλικιωμένη η φυγόποινη με τις τέσσερις καταδίκες

«Φουσκώνει» ακόμη περισσότερο το... βιογραφικό της 48χρονης

«Φουσκώνει» ακόμη περισσότερο το... βιογραφικό μιας 48χρονης Ελληνίδας που είχε συλληφθεί πριν από δυο εβδομάδες από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πρέβεζας καθώς εκκρεμούσε σε βάρος της σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων για κλοπές και απάτες, αφού αντιμετωπίζει πλέον και την κατηγορία της ληστείας που διέπραξε πριν από... επτάμισι χρόνια!

Στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται, από την εξέταση στοιχείων που έκανε το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας εξακριβώθηκε ότι η 48χρονη, η οποία κρατείται ήδη σε σωφρονιστικό κατάστημα, είχε ληστέψει με την απειλή μαχαιριού μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στη Σαμψούντα και της είχε αρπάξει χρήματα και ένα κινητό στις 8 Μαρτίου του 2012! Έτσι, σε βάρος της σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Όταν η 48χρονη συνελήφθη στο Λούρο Πρέβεζας, είχε διαπιστωθεί ότι εκκρεμούσαν σε βάρος της καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για διακεκριμένη κλοπή με ποινή κάθειρξης πέντε ετών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για κλοπή με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πρέβεζας για απάτη με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου για κλοπή με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr