Θρίλερ στη Δραπετσώνα: «Ολοκλήρωση του δράματος της οικογένειας Μαυρίκου» λέει ο Κούγιας

Θρίλερ στη Δραπετσώνα: «Ολοκλήρωση του δράματος της οικογένειας Μαυρίκου» λέει ο Κούγιας

Ο ποινικολόγος αποκαλύπτει τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα του αδελφού του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η τραγική μάνα

kou3
Ενα απίστευτο δράμα αποκαλύφθηκε από τη βουτιά στο θάνατο που έκαναν με το αυτοκίνητό τους, σήμερα το πρωί, η μητέρα και ο αδελφός του δημοσιογράφου Παναγιώτη Μαυρίκου, στο Νέο Μώλο της Δραπετσώνας.

Όπως αποκάλυψε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ο αδελφός του δημοσιογράφου, που είχε απανθρακωθεί τον Ιούνιο του 2016 μέσα στην Πόρσε που οδηγούσε στην Αττική οδό,ήταν βαρέως ψυχικά πάσχων με πρόβλημα σχεδόν εκ γενετής. Το πρόβλημα του αδελφού του, μάλιστα, ήταν αυτό που είχε κάνει τον Παναγιώτη Μαυρίκο να αποδεχθεί τη θέση του προέδρου στο Ψυχιατρείο, επί θητείας Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Υγείας.

Μετά τον «απροσδόκητο» και «περίεργο», όπως τον χαρακτήρισε ο κ. Κούγιας, θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου το 2016, επήλθε και η οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Η περιουσία της οικογένειας ήταν ακίνητα με μεγάλα βάρη και οι τίτλοι των εφημερίδων, αλλά η υπέργηρη μητέρα του δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Ο κ.Κούγιας, μάλιστα, αποκάλυψε ότι η χήρα και τα παιδιά του Παναγιώτη Μαυρίκου ζουν απομονωμένοι στο Βόλο. «Πρόκειται για την ολοκλήρωση του δράματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Κούγιας για Μαυρίκο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης