Βιαστής ανηλίκων συνελήφθη στην Κακαβιά

Βιαστής ανηλίκων συνελήφθη στην Κακαβιά

Προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά ο έλεγχος των στοιχείων του αποκάλυψε ότι ήταν φυγόποινος

viasmos
Ένας επικίνδυνος αλλοδαπός παιδεραστής, σε βάρος του οποίου είχαν εκδοθεί δυο καταδικαστικές αποφάσεις για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών αλλά εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος, επιχείρησε να διαφύγει στην Αλβανία αλλά τον πρόλαβαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. στην Κακαβιά!

Ο 49χρονος αλλοδαπός προσπάθησε να φύγει από την Ελλάδα, αλλά ο έλεγχος των στοιχείων του αποκάλυψε στους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ιωαννίνων ότι ήταν φυγόποινος. Συγκεκριμένα, σε βάρος του εκκρεμούσαν αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Εύβοιας με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών και ενός μηνός για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θήβας με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών για αποπλάνηση παιδιών και παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση!

Ο Αλβανός παιδεραστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί άμεσα στις φυλακές του Σταυρακίου για να εκτίσει τις ποινές που του είχαν επιβληθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης