Το ευχαριστώ της οικογένειας του Τατσόπουλου: Απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες του

Το ευχαριστώ της οικογένειας του Τατσόπουλου: Απέραντη ευγνωμοσύνη στους σωτήρες του

Η ανάρτηση του φίλου του Απόστολου Δοξιάδη στο Facebook

191001143321_Petros_Tatsopoulos
Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου παραμένει σταθερή και οι γιατροί με συγκρατημένη αισιοδοξία ευελπιστούν πως θα καταφέρει να βγει νικητής από την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία  του. Oι δικοί του άνθρωποι θέλησαν να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που τον έσωσαν. Συγκεκριμένα ο Απόστολος Δοξιάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανάρτησε το εξής μήνυμα:

«Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν να εκφράσουν την απέραντη ευγνωμοσύνη του στους σωτήρες του, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Εντελώς ιδιαίτερα στον κ. Δημήτρη Λυμπεριάδη, επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής ομάδας, τον συνεργάτη του καρδιοχειρουργό κ. Νίκο Κούμαλλο, τον καρδιολόγο κ. Γιώργο Λάτσιο, και όλους τους αφανείς ήρωες του χειρουργείου και της καρδιοχειρουργικής μονάδας εντατικής θεραπείας», έγραψε στο Facebook ο φίλος του Απόστολος Δοξιάδης.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ Oι αγαπημένοι του Petros Tatsopoulos, η γυναίκα, τα παιδιά, η οικογένεια και οι φίλοι του θέλουν...

Δημοσιεύτηκε από Apostolos Doxiadis στις Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης