Τραγωδία στο ΚΑΤ: 55χρονη έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο

Τραγωδία στο ΚΑΤ: 55χρονη έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο

Η γυναίκα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα - Παρά την άμεση αντίδραση του προσωπικού κατέληξε πριν διακομισθεί στα Επείγοντα του νοσοκομείου

1499696
Τραγική κατάληξη είχε τη Δευτέρα η επίσκεψη μιας 55χρονης στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου ΚΑΤ, στο πλαίσιο παρακολούθησης ορθοπαιδικού τραύματος που είχε στο άνω άκρο.

Η ασθενής, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, διέφυγε της προσοχής της μητέρας της και έκανε «βουτιά θανάτου» από τον 6ο όροφο του κτηρίου.

Άμεση ήταν η αντίδραση του προσωπικού που έσπευσε στο προαύλειο και στο σημείο όπου είχε πέσει η γυναίκα. Η 55χρονη διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου το οποίο εφημέρευε, αλλά είχε ήδη καταλήξει.

Δραματική φιγούρα η ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία, σύμφωνα με τους εργαζόμενους, περίμενε στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία το πρωί της Δευτέρας τη σειρά για τον γιατρό, νομίζοντας πως η κόρη της ήταν στην τουαλέτα. Η καθυστέρηση της κόρης της και η ανησυχία της την οδήγησαν στο να ψάχνει στο ισόγειο του ΚΑΤ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, η 55χρονη είχε ανεβεί στον 6ο όροφο, είχε «εισβάλει» σε ένα δωμάτιο με ανοιχτή μπαλκονόπορτα και έπεφτε στο κενό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης