Πωλούσε λαθραία ποτά και τσιγάρα στο μπαρ της

Πωλούσε λαθραία ποτά και τσιγάρα στο μπαρ της

Oι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν ξαφνική έρευνα στο μπαρ της 56χρονης και κατέσχεσαν 22 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, πέντε φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και 12 λίτρα οινοπνευματώδους ουσίας

Loutraki-lathraia-pota-tsigara
Σε άντρο πώλησης λαθραίων προϊόντων είχε μετατρέψει το κατάστημα που διατηρεί στο Λουτράκι μια 56χρονη αλλοδαπή, η οποία πρόσφερε στην πελατεία της αμφίβολης ποιότητας -και ίσως νοθευμένα- οινοπνευματώδη ποτά, καθώς και αδασμολόγητα τσιγάρα!

Μετά από πληροφορίες, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν ξαφνική έρευνα στο μπαρ της 56χρονης και κατέσχεσαν 22 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, πέντε φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά που δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και 12 λίτρα οινοπνευματώδους ουσίας η οποία εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να εξακριβωθεί η χημική σύστασή της.

Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο Τελωνείο για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ η 56χρονη συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης