Άνδρας κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Κρυονέρι

Άνδρας κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στο Κρυονέρι

Το αυτοκίνητό του έπεσε σε χαράδρα,  τυλίχθηκε στις φλόγες και στη συνέχεια  η φωτιά επεκτάθηκε στη δασική περιοχή  - Έρευνα της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε στο αυτοκίνητο στο γκρεμό

kryoneri-arthro-nea
Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στο Κρυονέρι. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για οδηγό, που κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε με το αυτοκίνητό του σε χαράδρα  στο τέρμα της οδού Δεξαμενής στο Κρυονέρι. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ο οδηγός απανθρακώθηκε, ενώ η φωτιά από το όχημα επεκτάθηκε στη γύρω δασική περιοχή. 
Την υπόθεση πλέον έχει αναλάβει η αστυνομία. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πρόκειται για άνδρα περίπου 60-65 ετών, κάτοικο της περιοχής, ο οποίο αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Έπεσε με το αυτοκίνητό του (ένα βανάκι) στο γκρεμό ενώ βρισκόταν καθ΄οδόν για να επισκεφθεί φίλο του. Εικάζεται ότι ενδεχομένως να αισθάνθηκε αδιαθεσία και έτσι να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με τις τραγικές συνέπειες.

Το καμένο αυτοκίνητο στην φωτιά στο Κρυονέρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης