Ξηρόμερο: Καλλιεργούσε έξι ποικιλίες κάνναβης!

Ξηρόμερο: Καλλιεργούσε έξι ποικιλίες κάνναβης!

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

Xiromero-xasisofyteia
Οργανωμένη παραγωγή κάνναβης έκανε ένας 62χρονος ο οποίος καλλιεργούσε με οργανικά και βιολογικά λιπάσματα την χασισοφυτεία που είχε στήσει μέσα σε ένα οικόπεδο με περίφραξη ύψους 3,50 μέτρων σε περιοχή του Ξηρομέρου για να πετύχει καλύτερη απόδοση από τις έξι διαφορετικές ποικιλίες κάνναβης τις οποίες καλλιεργούσε!

Στο πλαίσιο της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στην κατοικία και σε μια αποθήκη του δράστη, βρήκαν ένα κουτί με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 480 γραμμαρίων, έξι συσκευασίες με 330,86 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, έξι αποξηραμένες κορυφές χασισόδεντρων βάρους 140 γραμμαρίων, οκτώ αποξηραμένους κλώνους και ένα κουτί με χασισέλαιο. Ακόμη, κατέσχεσαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, δυο πλαστικούς τρίφτες, έξι κενές συσκευασίες με υπολείμματα σπόρων, δυο συσκευασίες με λιπάσματα, ένα μετρητή ph, έναν ηλεκτρονικό μετρητή υγρασίας, έναν ανεμιστήρα, ένα μεγεθυντικό φακό, πλήθος εργαλείων και ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 18 εκατοστών.

Ο δράστης συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα σε ένα οικόπεδο ιδιοκτησίας του, που περιβάλλονταν από ελαιόδεντρα και ήταν περιφραγμένο με σύρμα και καλυμμένο με σκίαστρο. Μέσα, ανακάλυψαν τα 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων που καλλιεργούσε και τα ξερίζωσαν. Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου που άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα και κρατείται για να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή Μεσολογγίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης