Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας, οδηγώντας στην περιφερειακή οδό με αυτοκίνητο Mini Cooper-αντίκα, το οποίο κατέχει εδώ και 38 χρόνια.
«Ύστερα από 38 χρόνια το πρώτο μας ατύχημα με το Mini…», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δημήτρης Μάρδας που άλλαξε λωρίδα κυκλοφορίας όταν διαπίστωσε βλάβη. Τότε χτυπήθηκε στο πίσω αριστερό μέρος το όχημα από φορτηγό που ακολουθούσε.
Ο καθηγητής του ΑΠΘ, που έχει διατελέσει υφυπουργός Οικονομικών και Εξωτερικών στην κυβέρνηση Τσίπρα, καθησύχασε τους διαδικτυακούς του φίλους, διαβεβαιώνοντας πως είναι καλά και ότι το ατύχημα άφησε μόνο υλικές ζημιές.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.