Ρόδος: Ξάφριζε τιμαλφή από το σπίτι όπου δούλευε και τα πωλούσε

Ρόδος: Ξάφριζε τιμαλφή από το σπίτι όπου δούλευε και τα πωλούσε

Η 30χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθός είχε βάλει «χέρι» στα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας και τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο

Rodos-klopes
Τη δουλειά της ως οικιακής βοηθού σε ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου εκμεταλλεύτηκε μια 30χρονη Ελληνίδα για να βάλει «χέρι» στα κοσμήματα της ιδιοκτήτριας, τα οποία ξάφρισε λίγα- λίγα την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη και τα πούλησε στο ενεχυροδανειστήριο ενός 40χρονου.

Οι κλοπές αποκαλύφθηκαν άμεσα και η 28χρονη εργοδότρια κατάλαβε ποια ήταν υπεύθυνη γι' αυτές. Έτσι, ενημέρωσε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι έκαναν έρευνες στα ενεχυροδανειστήρια, βρήκαν τα κλεμμένα τιμαλφή σε αυτό του 40χρονου και της τα επέστρεψαν. Σε βάρος της «μακρυχέρας» οικιακής βοηθού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και σε βάρος του ενεχυροδανειστή για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

*** Στον ίδιο εισαγγελέα υποβλήθηκε και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος ενός 52χρονου Έλληνα, ο οποίος «σήκωσε» από ένα οικόπεδο στη Ρόδο δυο ακινητοποιημένα φορτηγά και δυο εμπορευματοκιβώτια που περιείχαν είδη οικιακής χρήσης! Ο δράστης τα πούλησε στην επιχείρηση ανακυκλώσιμων υλικών που διαχειρίζεται ένας 41χρονος ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Τα κλεμμένα οχήματα και κοντέινερ βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

*** Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έγινε μεταξύ 5 και 14 Οκτωβρίου του 2014 σε μια μονοκατοικία στον Βουβοπόταμο Πρεβέζας! Από την αξιοποίηση των ευρημάτων από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών, προέκυψε ότι δράστης ήταν ένας 49χρονος αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Καναλλακίου δικογραφία για απόπειρα κλοπής , που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης