Πύργος: Πούλησε κλεμμένα κοσμήματα και έκανε ανάληψη με την κάρτα
Οι άνδρες της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τη δράστιδα από τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της τράπεζας και εξιχνίασαν την κλοπή
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε ένα ενεχυροδανειστήριο κατέληξαν τα κοσμήματα που είχε κλέψει πριν από ένα μήνα μια 43χρονη Ελληνίδα από το σπίτι μιας 64χρονης στον Πύργομαζί με την τραπεζική της κάρτα, εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη που της έδειχνε η ένοικος!
Μάλιστα, η δράστιδα χρησιμοποίησε την κάρτα με την οποία έκανε ανάληψη 50 ευρώ και αυτό ήταν που την πρόδωσε. Οι άνδρες της Ασφαλείας την ταυτοποίησαν από τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα της τράπεζας και εξιχνίασαν την κλοπή.
Μάλιστα, η 43χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, υπέδειξε το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο «σκότωσε» τα κοσμήματα για 500 ευρώ!
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.