Καβάλα: Διακινητής χασίς τραυμάτισε αστυνομικό

Καβάλα: Διακινητής χασίς τραυμάτισε αστυνομικό

Δεν κατάφερε να ξεφύγει αν και αντιστάθηκε σθεναρά, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη μαζί με τον 24χρονο αδελφό του

Kavala-xasis
Στη θέα των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. που τον εντόπισαν να κινείται με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην πόλη της Καβάλας επιχείρησε να διαφύγει ένας 22χρονος Έλληνας που είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών για διακίνηση ναρκωτικών. Δεν δίστασε, μάλιστα, να τραυματίσει ελαφρά έναν αστυνομικό.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να ξεφύγει αν και αντιστάθηκε σθεναρά, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη μαζί με τον 24χρονο αδελφό του, οδηγό του αυτοκινήτου το οποίο κατασχέθηκε όταν ακολούθησε έρευνα στο σπίτι και βρέθηκαν 241 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 181 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Το ότι τα αδέλφια ασχολούνταν συστηματικά με την εμπορία χασίς, επιβεβαιώθηκε από τα μετρητά ύψους 2.190 ευρώ που είχαν στο σπίτι χωρίς να μπορούν να δικαιολογούν την προέλευσή τους και κατασχέθηκαν. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης