«Ντου» από το ΠΑΜΕ σε ξενοδοχείο για την απόλυση εργαζόμενου

«Ντου» από το ΠΑΜΕ σε ξενοδοχείο για την απόλυση εργαζόμενου

Σύμφωνα με την καταγγελία των συνδικαλιστών, το ξενοδοχείο απέλυσε εργαζόμενο που διεκδίκησε τα δικαιώματά του και των συνεδέλφων του

pame-ntoy-ena
«Ντου» από συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ νωρίς το πρωί της Τρίτης σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την καταγγελία των συνδικαλιστών, το ξενοδοχείο απέλυσε εργαζόμενο που διεκδίκησε τα δικαιώματά του και των συνεδέλφων του.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ μπήκαν στο λόμπι του ξενοδοχείου και ανήρτησαν πανό ενώ παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις που είναι προγραμματισμένες για αργότερα σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο.

pame-ntoy-tessera
pame-ntoy-eksi
pame-ntoy-ena
pame-ntoy-epta



Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:
Κλείσιμο
Στη μάχη της περιφρούρησης της σημερινής απεργίας ενάντια στο αντεργατικό πολυνομοσχέδιο κυβέρνησης και εργοδοτών έχουν ριχτεί από το πρωί εργαζόμενοι διαφόρων κλάδων σε όλη τη χώρα.

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις απεργιακές συγκεντρώσεις Εργατικών Κέντρων – Ομοσπονδιών και Σωματείων.

Στην Αθήνα το Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων ν. Αττικής πραγματοποιεί παρέμβαση στο ξενοδοχείο «Electra Metropolis» ενάντια στην απόλυση εργαζομένου που βγήκε μπροστά για τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας.


Καθολική είναι η συμμετοχή στην απεργία των εργαζομένων στη First Data, οι οποίοι από το πρωί περιφρουρούν την απεργία τους. Παράλληλα οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν τη διοίκηση της εταιρείας που φώναξε την αστυνομία η οποία ζήτησε τα στοιχεία του πρόεδρου του επιχειρησιακού Σωματείου.

Στη Μυτιλήνη οι ταξικές δυνάμεις του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου πραγματοποιούν κατάληψη στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής (πρώην υπουργείο).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης