«Επικίνδυνες μόδες η γιόγκα και το πιλάτες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας!

«Επικίνδυνες μόδες η γιόγκα και το πιλάτες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας!

Το γραφείο επί των αιρέσεων της Ιεράς Μονής καλεί τους πολίτες του Άργους να ενημερωθούν για τις... επικίνδυνες μόδες της εποχής, όπως η γιόγκα και το πιλάτες

yoga
Ιδιαίτερη είναι η θεματολογία της ειδικής εκδήλωσης που διοργανώνει την προσεχή Κυριακή η Ιερά Μονή Μητρόπολης Αργολίδας.

Συγκεκριμένα, το γραφείο επί των αιρέσεων της Ιεράς Μονής καλεί τους πολίτες του Άργους να ενημερωθούν για τις... επικίνδυνες μόδες της εποχής. Ποιες είναι αυτές; Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ιεράς Μονής... η γιόγκα, ο διαλογισμός, το πιλάτες και άλλες εναλλακτικές πρακτικές!

Στο μεταξύ, θέση για το θέμα πήρε η Δημοτική Κοινωφελής Επισίχρηση Άργους - Μυκηνών (ΚΕΔΑΜ), η οποιά αναφερόταν, αρχικά, σαν συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης κ.Διολίτσης, αναφέρει:

«Σχετικά με την εκδήλωση με θέμα "Επικίνδυνες Μόδες: Γιόγκα, Διαλογισμός, Πιλάτες, Εναλλακτικές Πρακτικές" που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας σε συνεργασία με την Πανελληνία Ένωση Γονέων για την προστασία του Ελληνορθόδοξου Πολιτισμού της Οικογένειας και του Ατόμου, διευκρινίζουμε ότι:

Η ΚΕΔΑΜ είναι η αρμόδια υπηρεσία για τη χρήση της αίθουσας τέχνης και πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος και παραχώρησε την αίθουσα για να γίνει η εκδήλωση στις 29 Σεπτεμβρίου, χωρίς η ΚΕΔΑΜ να έχει ουδεμία σχέση με τη συνδιοργάνωση».




Δείτε βίντεο: «Επικίνδυνες μόδες η γιόγκα και το πιλάτες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας
«Επικίνδυνες μόδες η γιόγκα και το πιλάτες» για τη Μητρόπολη Αργολίδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης