Τέσσερις συλλήψεις και 20 προσαγωγές για τις επιθέσεις κατά αστυνομικών στα Εξάρχεια
Οι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας 24, 23, 21 και 18 ετών και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα - Το συμβάν σε βάρος των αστυνομικών έλαβε χώρα στην οδό Σπύρου Τρικούπη, το μεσημέρι του Σαββάτου
Τέσσερις συλλήψεις και 20 προσαγωγές έγιναν, συνολικά, από την Αστυνομία για τα επεισόδιατο απόγευμα στα Εξάρχεια, κατά τη διάρκεια των οποίων ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ, γκαζάκια, πέτρες και άλλα αντικείμενα, εναντίον των διμοιριών των ΜΑΤ, στην οδό Σπυρίδωνος Τρικούπη.
Οι συλληφθέντες είναι Έλληνες, ηλικίας 24, 23, 21 και 18 ετών και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.
Θυμίζεται πως το συμβάν σε βάρος των αστυνομικών έλαβε χώρα στην οδό Σπύρου Τρικούπη, χωρίς να καταγραφούν φθορές περιουσίας ή τραυματισμοί, ενώ είχε προηγηθεί νωρίτερα συγκέντρωση και πορεία 2.000 ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου στα Προπύλαια.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας