Τους έπιασαν να κλέβουν καλώδια του ΟΣΕ

Τους έπιασαν να κλέβουν καλώδια του ΟΣΕ

Μια συμμορία κλεφτών από τη Βουλγαρία πιάστηκε στα πράσα να κλέβει καλώδια του ΟΣΕ σε παραμεθόρια περιοχή του νομού Σερρώνκαι συνελήφθη ένα από τα μέλη της

 Τους έπιασαν να κλέβουν καλώδια του ΟΣΕ
Συμμορίες κλεφτών από τη γειτονική Βουλγαρία περνούν τα σύνορα και μπαίνουν στο ελληνικό έδαφος μόνο και μόνο για να κλέψουν καλώδια του ΟΣΕ! Μια από αυτές πιάστηκε στα πράσα σε παραμεθόρια περιοχή του νομού Σερρών κοντά στον Προμαχώνα και συνελήφθη ένα από τα μέλη της.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν έναν 22χρονο Βούλγαρο, ενώ οι δύο συνεργοί του ηλικίας 22 και 29 χρόνων αντίστοιχα κατάφεραν να διαφύγουν. Ωστόσο, στο αυτοκίνητό τους το οποίο βρέθηκε σταθμευμένο στο σημείο της κλοπής και κατασχέθηκε, βρέθηκαν τα δελτία ταυτότητάς τους και αναζητούνται, ενώ ενημερώθηκαν και οι αρχές της πατρίδας τους.

Οι δράστες εντοπίστηκαν την στιγμή που είχαν κόψει με ψαλίδια το καλώδιο τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος μήκους 500 μέτρων από τις γραμμές του ΟΣΕ, με  σκοπό να αφαιρέσουν τον χαλκό που περιείχε και να πουλήσουν σε χυτήρια, πιθανότατα στην Βουλγαρία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων του ΟΣΕ, η ζημιά που προκάλεσαν φτάνει τα 3.000 ευρώ! Ο 22χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, ενώ το αστυνομικό τμήμα Σιδηροκάστρου συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν έχουν λεηλατήσει και σε άλλα σημεία το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης