Πιασμένοι χέρι-χέρι επισκέφτηκαν Αλέξης Τσίπρας και Περιστέρα Μπαζιάνα δύο εκθέσεις τέχνης στο Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, MOMus, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Παρασκευής.
Κατά την επίσκεψή τους ξεναγήθηκαν στην έκθεση «Όλα όσα Έχουμε Κοινά», που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων. Εκεί εκτίθενται τα έργα 14 καλλιτεχνών από εννέα χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως οι: Σερβία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Κροατία, Ελλάδα.
Στη δεύτερη έκθεση «Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι 2010-1018» στο MOMus είχαν την ευκαιρία να δουν μία χαρτογράφηση των καλλιτεχνικών ανησυχιών και αναζητήσεων της νέας γενιάς της ελληνικής φωτογραφίας. Στην έκθεση παρουσιάζεται μέρος του έργου 32 σύγχρονων δημιουργών.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή